• Get In Touch

    Find greencube through other social media channels

dining in style

An outdoor kitchen, vertical living art panels and a sunken garden feature in this modern Greenwich garden. This small rear garden won a prestigious national award from the British Association of Landscape Industries (BALI).

We have used sustainable Larch cladding on the retaining walls, a combination of granite plank paving and decking, softened with a mixed palette of shrubs, grasses and perenials to create a multi-purpose family garden used for cooking, entertaining and play.

British Association of Landscape Industries, BALI

our images

wwoo kitchen in greenwich, london by greencube garden design
rear garden in greenwich design by greencube vertical living art in our greenwich garden design by greencube vertical living art in our greenwich garden design by greencube vertical living art in our greenwich garden design by greencube dining in style in our greenwich garden design by greencube outdoor style in our greenwich garden design by greencube vertical living art in our greenwich garden design by greencube